Haku

Events

Towards more innovative and sustainable public procurements

18.5.2022 - 18.5.2022

This webinar sheds light on everyday expectations and challenges that public procurement managers encounter when planning green, digital and customer oriented procurements.

(This event is in Finnish).

Millaista on julkisen sektorin hankintavastaavien arki? Millaisia haasteita ja toiveita hankintavastaavilla on työssään, kun suunnitellaan digivihreitä, asiakaslähtöisempiä hankintoja?

Tervetuloa mukaan webinaariimme, jossa esitellään julkisen sektorin hankintavastaavien haastattelujen tuloksia!

Tilaisuudessa palvelumuotoilija Raija Kaljunen Laurea-ammattikorkeakoulusta esittelee haastattelujen tuloksia, joita kommentoi hankinta-asiamies Pentti Komssi KEINO-osaamiskeskuksesta.

Haastattelut ovat osa Helsinki-Uusimaa – Kestävä ja digitaalinen yrittäjyysalue 2021–2022 -hanketta, jonka yhtenä tavoitteena on yhteiskehittää ja pilotoida innovatiivisten digivihreiden julkisten hankintojen suunnittelun toimintamalli yhteistyössä julkisen sektorin ja elinkeinoelämän kanssa.

Hankkeen toteuttavat Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia ja Haaga-Helia tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Uudenmaan liitto, Laurea ja KEINO-osaamiskeskus osana Uudenmaan yrittäjyysaluevuotta.

Lisätiedot

Projektipäällikkö Simo Karetie, Uudenmaan liitto, simo.karetie@uudenmaanliitto.fi

Euroopan yrittäjyysalue 2021–2022 – Uudenmaan liitto

Projektipäällikkö Kaisla Saastamoinen, Laurea, kaisla.saastamoinen@laurea.fi

Helsinki-Uusimaa – Kestävä ja digitaalinen yrittäjyysalue 2021–2022

Return to listing

Time

time:-

Location

Online

Admission

Free

Register here